onsdag den 12. februar 2014

Dåbsplanlægning...

Nu er datoen fastsat - Ida skal døbes den 30. marts i Øster Bjerregrav Kirke.

Jeg har bestilt dåbsinvitationer via Optimal Print og jeg er blevet super glad for det fine resultat.

Nu mangler jeg blot at vide hvor mange der kommer, så jeg kan bestille borde og stole (skal lånes i forsamlingshuset, da vi holder dåben hjemme) og planlægge menuen.

Det bliver højtbelagte smørrebrød ligesom til Majas barnedåb og hvilke søde sager vi skal have må jeg lige fundere lidt over ;)
7 kommentarer:

 1. tak for en god blog og ikke mindst opskrifter :-) nu har jeg luret den over et stykke tid og kan vi bor i samme by :-) lidt pussigt når jeg gentagene gange har brugt dine opskrifter :-)

  SvarSlet
 2. Hej;)
  Tak for ros - dejligt at du kan bruge opskrifterne. Spændende at vi bor i samme by :) Men vi kender ikke hinanden? Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. hejsa igen :-) nej jeg tror dog jeg har set dig med barnevognen, når jeg sådan nær studere :-) det var lidt tilfældigt jeg googlet barnedåb øster bjerregrav, så kom din blog frem igen :-) vi står nemlig selv og skal have barnedåb i kirken. vi har netop fået nr 2 pige her d 29 januar :-) rigtig god weekend til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh hvor spændende - stort tillykke med lillepigen nummer 2 :)
   Jeg synes det var svært at finde en tid i kirken til dåben pga konfirmationer og helligdage, men hvis hun først er fra slut januar så har I jo flere muligheder senere ;)

   Slet
 4. Super flotte invitationer, nabo :-)
  Hvor er hun skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ;) Jeg synes også selv at de plev ret gode! Godt sted at bestille fra ;)

   Slet
 5. Det er vildt svært at finde tid og få noget afvide fra kirken af, jeg har en kjole der ikke må blive for lille :-) så håber på han kan svare mig på om det kan blive i maj senest :-) men han er en svær mand at få noget ud af :-) jeg har netop været inde på den hjemmeside og se udvalget, det kan jo næsten ikke svare sig at sidde at lave dem selv. i ønskes en rigtig god barnedåb og selv tillykke med jeres pige nr 2 :-)( som jeg kan se i har valgt navn til :-) bare det var os der kunne finde ud af det :-)

  SvarSlet