- En nem men god og anderledes ret.
Du skal bruge:
- Kyllingebryst
- 100 g babyspinat
- 2-3 porrer
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl hvivin
- 2 dl madlavningsfløde
- Salt og friskkværnet peber
- 1 tsk tørret estragon
- 50 g chorizopølse
- 1 pose kinesiske pinjekerner
Tilbehør: Ris, pasta eller kartofler i ovn
Tænd ovnen på 220°. Skyl spinaten, lad den dryppe af og læg den i et smurt ovnfad.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits dem i olivenolie på en varm pande. tilsæt hvidvin og fløde og kog blandingen op. Smag til med salt og peber. Læg blandingen i fadet oven på spinaten.
Halver kyllingebrysterne på langs, og brun dem på panden på begge sider. Krydr med tørret estragon, salt og peber, og læg dem oven på porreblandingen i fadet. Skær chorizopølsen i tynde skiver og fordel dem over retten sammen med pinjekernerne.
Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter.
Tilbered dit tilbehør : )
Billedet her er taget inden retten kom i ovnen ! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar