tirsdag den 26. marts 2013

Kylling i fad med spinat, porre og chorizo ...

Mangler inspiration til aftensmaden - here it comes:
- En nem men god og anderledes ret.

Du skal bruge:
  • Kyllingebryst
  • 100 g babyspinat
  • 2-3 porrer
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl hvivin
  • 2 dl madlavningsfløde
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 tsk tørret estragon
  • 50 g chorizopølse
  • 1 pose kinesiske pinjekerner

Tilbehør: Ris, pasta eller kartofler i ovn

Tænd ovnen på 220°. Skyl spinaten, lad den dryppe af og læg den i et smurt ovnfad.

Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits dem i olivenolie på en varm pande. tilsæt hvidvin og fløde og kog blandingen op. Smag til med salt og peber. Læg blandingen i fadet oven på spinaten.

Halver kyllingebrysterne på langs, og brun dem på panden på begge sider. Krydr med tørret estragon, salt og peber, og læg dem oven på porreblandingen i fadet. Skær chorizopølsen i tynde skiver og fordel dem over retten sammen med pinjekernerne.

Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter.

Tilbered dit tilbehør : )


Billedet her er taget inden retten kom i ovnen !


Ingen kommentarer:

Send en kommentar