søndag den 22. december 2013

Julestemning og juleferie...


Der er meget længe mellem indlægene I know, men en blanding af, at man faktisk har en del at se til med to små børn under 2 år, og at man ikke får så meget respons på blogindlægene - så er det nu sådan det må være en overgang ;)

I dag er det den 22. december hvilket vil sige, at der nu kun er 2 dage til juleaften og kun 3 dage til at Ida er en hel måned gammel!! Time really does fly!

Ida trives og vokser godt - hun virker til at have et noget "roligere sind" end sin søster, men med kun en måned "på bagen" kan det jo nå at ændre sig mange gange ;)

Maja er på denne måned blevet en stor pige - pludselig virker hun bare så stor (ja selvfølgelig i størrelsen og denne føles extra stor da hun blev storesøster), hun kan pludselig sige en masse ord, og nu er det pludselig også i sat sammen i sætninger. Det er fantastisk at kunne have rigtige samtaler med hende ;) Hun forguder sin søster, som bliver overdynget med mys konstant. Hvis jeg ammer Ida må hun "nøjes" med at kysse Ida på håret, for kys skal hun have ;)

Med at blive stor kommer der også en begyndende selvstændighedsfase (som vi dog allerede har oplevet i noget tid inden Ida blev født). Maja kan selv og vil selv KONSTANT og når noget ikke lykkedes bliver hun bundulykkelig :( Det hører naturligvis med og jeg må sige, at hun heldigvis er super sød, glad og smilende det meste af tiden. Maja synes at jul er vildt spændende. Hun tuller rundt herhjemme med nissehue på, var med til at pynte juletræ og synes rigtig godt om julemanden. (Spændende hvordan hun reagerer på onkel Dan som julemand den 24'ende) :)

Her kommer lige et par billeder af jul i det lille hjem og hygge i børnehøjde ;)

Hjemmelavet juletræskreation af ståltråd og mos

Årets adventskrans


Grene fra "bagved haven" med hjemmelavet julepynt

Hjemmelavet pynt af cernit

Hjemmeindpakning af gaver

Hjemmelavet indpakning med saltdej og hamaperler

Maja hjælper med at pynte juletræ

Maja sorterer julepynten - alt skulle dog på træet ;)
Lille Ida

Mor, Maja & Ida

Oldefar og lille Ida
Onkel Dan og nissepige Maja

Masser af søskendekærlighed allerede ;) 

Mormor is the best! 

Maja begynder så småt at forstå at man også gerne må smile til kameraet ;)

Pyntedukke Maja i mors støvletter og fin hat - tjekker lige sig selv i spejlet

Rigtig glædelig jul til Jer alle ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar