torsdag den 5. december 2013

Og så var der to små piger i huset...

Så kom Ida til verden. Det er nu faktisk over en uge siden nu, og selvom de første barselsdage er gået rigtig fint - stille og roligt, er det først nu at nyheden kommer til bloggen ;)

Ida er en lille guldklump - helt som sin storesøster, som er så sød ved Ida og overdynger hende med kærlighed og kys. Vi er så positivt overraskede over hvor sød og kærlig Maja er overfor Ida.
Indtil videre har Ida sovet meget og i særdeleshed når Maja er hjemme, så det har været en let overgang for Maja indtil videre.

Lille Ida


Lille Ida i hjemmelavede leggins ;)

Søde storesøster Maja hjælper med julepynten

Ida & Maja

I dag har jeg lavet lidt forskelligt julepynt - lidt hjerter i cernit med vores navne på og lidt Hama stjerner. Det har været i støbeskeen længe, men er ikke rigtig blevet til noget før nu. Har mange andre ting i støbeskeen og hovedet fuld af ideer. Bl.a. en ide som skal bruges til julegave - så de får I først efter jul. 

Tilføj billedtekstHåber I nyder lidt hygge og levende lys indendøre ligesom jeg her i stormvejret :)


4 kommentarer:

 1. det er så fint dit hjemmelavede julepynt:)

  SvarSlet
 2. Tak søde Betina. Jeg havde ikke en anden snor/tråd i mere neutral farve, men det kan man jo skaffe til senere, og så behøver det ikke nødvendigvis kun at bruges som julepynt ;)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke!!!! Hun ser dejlig ud!

  SvarSlet
 4. Mange tak forstegangsmor som snart bliver til andengangsmor ;)
  Held & lykke med det hele.
  Knus fra Lil

  SvarSlet