mandag den 8. december 2014

1 års fødselsdag, med Kitkat og M&M's-kagen

Så blev lille Ida sørme 1 år - ja for nu altså et par uger siden allerede :)

Hun syntes ikke, at hun som sin søster skulle gå inden sin 1-års-dag, men tilgengæld er hun godt på vej til det nu. Vores lille smarte lyserøde "Hello Kitty" gåvogn bliver flittigt brugt derhjemme. Ida trasker fra den ene ende af huset til den anden kun afbrudt af en smule snerren, når vognen kører ind i væggen og hun skal have lidt hjælp til at dreje den - dette sker ret ofte..! Næste skridt må være at lære at vende vognen.... ja altså hvis ikke bare næste skridt skal være at gå selv :)

Ida er et omvandrende smil - hun er evigt glad, nem og positiv. Hun er stadig extrem morsyg, hvilket kan være svært for alle parter (moren som gerne vil aflastes en lille smule, mormoren & faren som gerne vil tage over, men ikke får lov og storesøsteren som bliver en smule jaloux og morsyg). Men denne last er let at se igennem fingre med, når hun (indtil videre) på alle andre punkter er en super skøn pige ;)Fødselsdagen blev fejret med besøg af onkel Dan, mormor og oldefar, og samtlige gaver fik kyndig hjælp til at blive åbnet af ivrige storesøster Maja.
Kagen blev en chokoladekageopskrift (som jeg også brugte til den hjerteformedekage ved Idas dåb), smurt med lidt icing og pyntet med Kitkats og M&m's.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar