tirsdag den 5. august 2014

Portræt af mine børn 32/52

Yes I'm still alive og det samme er bloggen - på trods af, at den har stået meget stille i næsten 3 måneder. Bloggen har simpelthen holdt sommerferie, men jeg har egentlig mange blogindlægsideer i ærmet, så nu vil jeg starte stille op med en lille update omkring mine skønne skønne piger.

Maja har nu passeret 2,5 år og er en skøn lille sludrechatol. Hun mestrer stort set alle motoriske udfordinger hun kommer omkring. Rutsjebanen i haven har længe ikke kun fungeret som rutsjebane, men også som "klatrebane". Hun drøner afsted på løbecykel & trehjuletcykel, hun elsker at svømme & er nu også begyndt at danse rundt i stuen ;)
Hun elsker at synge & synger konstant børnesange fra dagplejen, godnatsange som vi synger og sange fra tv.
Hun elsker stadig sin lillesøster og er utrolig omsorgsfuld, gavmild og kærlig overfor Ida. Vi har ikke blot en enkelt gang oplevet jalousi eller irritation imellem dem.Ida er nu ca. 8,5 måneder og er lige så skøn og mild som altid. Ida er nem at tilfredsstille og er glad og tilpas stort set hele tiden. Hun har langt om længe fået to tænder (Maja havde 6-8 stykker i samme alder).  Ida er begyndt at spise rugbrødshapsere og er super dygtig til det. Hun elsker al mad, som hun selv kan spise. Hun arbejder hårdt med pincetgrebet, men hun er tålmodig som dagen er lang og hun mestrer snart teknikken til fulde.
Derudover er hun begyndt at flytte på sig. Hun er ikke så hurtig motorisk som storesøsteren, så vi er spændt på om hun kommer op og gå i samme fart som Maja. Ligenu kommer hun kun bagud liggende flat på maven, men der er nok ikke længe til, at hun også kan mave sig fremad og så er det jo bare op på knæene :)
Hun elsker ligesom Maja også sin søster. Hun stråler som en sol hver gang hun får øje på Maja. Hun er konstant opmærksom på hvor Maja er og hvad Maja laver.
De to vil få et stærkt bånd resten af deres dage :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar