fredag den 2. maj 2014

Kreaklub - wanna join us?

Så blev der sparket gang i Kreaklubben & hvor var det bare hyggeligt :)

Tanken er at vores dannede Kreaklub består af alle de "medlemmer", som har interesse i at ses, snakke, lave lidt kreativt, inspirere og blive inspireret & bare hygge - altså er det IKKE noget krav at være kreativ, at kunne et håndarbejde eller at være dygtig for den sags skyld. Ideen går allermest ud på at vi hygger os sammen.

Ved vores første kreadag var vi 5 personer, hvoraf alle undtagen undertegnede var super dygtige til at hækle, så der blev rigtig produceret; tæpper, tunikaer, legetøjsdyr, suttekæder osv.
- Jeg selv har ikke lært at hækle endnu (men det kan kreaklubben bl.a. også bruges til) & jeg havde også min mindste datter Ida med, så jeg kunne ikke producere så meget, MEN jeg fik startet op for et lille projekt "refashioning" (mere om det i et særskilt indlæg).

Vi har lavet en "kreaklub gruppe" på Facebook, hvor vi kan udveksle ideer, tanker og aftale møder & kreadates. Send mig en kommentar hvis du vil med i denne Facebookgruppe! ;)
Det er langt fra et krav at man møder op til alle vores kreaaftener, men man er mere end velkommen!

Vi forsøger at starte op med en kreaaften hver 14. dag. Næste kreaaften finder sted hos mig tirsdag den 13. maj kl ca. 19.30 intil vi ikke gider mere ;)

- Ses vi?

2 kommentarer:

  1. Hejsa
    Jeg ville rigtig gerne med i den facebook gruppe hvis muligt :)

    SvarSlet
  2. Hejsa Camilla - Super, det må du meget gerne. Kan du ikke lige skive hele dit navn til mig, så jeg kan finde dig på Facebook? ;) Venlig hilsen Lil

    SvarSlet