mandag den 14. oktober 2013

Færdiggørelse af småprojekter på symaskinen

5 arbejdsdage tilbage - og så går jeg på barsel!
Jeg glæder mig rigtig meget til;

at kunne slappe af på sofaen inden Maja kommer hjem fra dagpleje og skal nusses om til hverdag
at kunne komme i gang med nogle af mine 10.000 projekter & ideer
at kunne få gjort ordentlig rent i hytten (dette er især en gravidting - jeg er kommet til "nesting" perioden") :)
at kunne nyde efteråret, få lidt mere frisk luft og motion
at kunne glæde mig til / og forberede mig på mentalt, at der snart skal være to børn i huset ;)


Vi har lige overstået en dejlig weekend, med bl.a. fejringen af min bettebrors fødselsdag. Maja var SÅ sød, glad og eksemplarisk - en sand fornøjelse af have med i byen og det var bare SKØNT ;)
Bagefter smuttede vi en tur i skoven og så på dådyr. Maja kunne garanteret få FLERE TIMER til at gå der ;) Søren og jeg blev enige om, at næste gang går det til Dyrehaven i Århus - Her er der lidt flere dådyr, der er lidt mere "snaksalige" og de må fordres ;)   -   I lørdags foregik skovturen ved Fladbro Skov nær Randers.

Søndag blev det til lidt forskelligt kreativt, bl.a. græskarudskæring. Majas interesse i dette var dog ikke enorm. Den bliver nok større, som hun bliver ældre.
Derefter lod vi hende lege med papir, pensler og "børnemaling". Dette var et hit og hun fik laaaang tid (og masser af papir) til at gå med hendes kreationer. Farverne blev blandet godt og grundigt, og alle billederne har nu en grønlig/brunlig farve - Ren efterårsstil! Hun må have været inspireret af skovbesøget dagen før ;)

Jeg fik færdiggjort hele 3 syprojekter søndag - to som jeg bare manglede finish på og et "helt nyt" projekt.

Det "nye" projekt var et nyt betræk til en gaaammel varmepude. Denne havde et alt for stort (og ikke særlig kønt) pudebetræk om sig. Jeg fik syet dette istedet:For et par indslag siden på bloggen nævnte jeg, at jeg havde syet en nederdel til Maja i bedste Badelma Badutski stil. Denne nederdel blev desværre alt for lang, men i går søndag blev den forkortet og burde nu kunne passe Maja :)

 

Jeg synes faktisk den blev meget sød og er godt tilfreds med resultatet - taget i betragtning af det er første "beklædningsdel" jeg syr.

Derudover har jeg (stærkt inspireret af Monsterscircus) lavet et omslag til en ganske almindelig notes bog.

Jeg har syet omslaget i filt og påsyet en læderstjerne - Tja helt lige er sygningen vist ikke, men all-in-all blev resultatet nu udmærket :)

Hvis du er blevet inspireret til at lave dette omslag eller noget lignende, så kig lige forbi Monsterscircus, via linket - hun er super kreativ ;)

Rigtig god (omænd lidt på forhånd) Halloween til jer alle sammen :)


Happy Halloween2 kommentarer:

 1. Jamen altså Lil - Hvor er du bare produktiv! Super dejlige projekter du har fået lavet:-) Nederdelen er super sød og omslaget er så flot! Tusind tak for henvisningen kære Lil og jeg synes dit omslag er lige i øjet - Jeg er sikker på at din lækre notes bog blir fyldt med idéer! Ha en dejlig uge og håber du nyder din barsel, knus Mette

  SvarSlet
 2. Tak søde Mette ;)
  Håber du fik noget ud af "Kreative dage" i Fredericia! Glæder mig til at læse om dit næste geniale indfald ;)
  Rigtig god uge til dig.
  Knus fra Lil

  SvarSlet