tirsdag den 12. marts 2013

Romance and relaxation

Ahh weekenden er gået med et dejligt spaophold på Hotel Vejlefjord - søndagsspa med overnatning fra søndag til mandag!

Majsen blev passet og forkælet af både mormor og oldefar, så Søren og jeg har rigtig kunnet nyde spaforkælelse, lækkert mad og muligheden for at sove længe... ; ) Desværre blev vi vækket tidligt af en sneryder ( you can never count on March ), men vi har haft den skønneste weekend med fokus på afslapning, og parforhold ; )


Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord kan absolut anbefales. Deres spaområde er skønt og især ild- & isbad, samt udendørsbassinet kan nævnes som særligt bemærkelsesværdigt.
Søren og jeg nød at slappe af, nyde udsigten over skoven, ild i pejsen og det faktum at vi i flere timer kunne sidde i god varme i vores badetøj, læse blade, spise lækkert frugt og drikke kaffe & vand.

Maden var også uovertruffen! 


Starter - main course - dessert ; )

Og her kommer menuen:Hyggelig aften - ingen mad på tøjet og gulvet ; )

Og hvad angår snak om mad er jeg kun halvvejs . . . !
Morgenmadsbuffen har en særlig plads i mit hjerte. Hotels Vejlefjords morgenmadsbuffet ryger direkte ind på en første plads. MUMS hvor var det godt!


Første potion ; )

Efter vores ophold tog vi forbi Bryggen og småshoppede lidt. Det blev bl.a. til en p-skive til bilen og et vaffeljern - Jeg har længe haft lyst til vafler i mange forskellige afskygninger. Der findes så mange varianter af vafler og jeg glæder mig vildt til at afprøve dem ; )

Frokosten blev (på trods af at Maja ikke var med) spist på Rasmus Klumps Familierestaurant! Og jeg må sige; det bliver IKKE sidste gang! Virkelig positiv overrasket over denne gode sandwich med parmaskinke, mozerella & persillepesto - Yum! ;)


Rasmus Klump Sandwich4 kommentarer:

 1. Det ser godt nok hyggeligt ud. Fedt at I har haft en god tur. Det er mig en gåde hvorfor I efter sådan en gang forkælelse ender på Rasmus Klump restauranten. Men hver sin smag :D

  SvarSlet
 2. Der var ikke mange andre spisemuligheder på Bryggen i Vejle - Derfor Rasmus Klump og som skrevet, blev vi faktisk positivt overraskede ;)

  SvarSlet
 3. Dejligt at I kan forkæle hinanden lidt smukke - Vi venter med længsel på, at Mille ikke hænger i brysterne mere ;)

  SvarSlet
 4. Mmm.. looks amazing!
  Could totally eat that breakfast now. :)

  XOXO /Maria

  SvarSlet