søndag den 24. februar 2013

Borgen & banankage in the end...

Så blev ferien skudt i gang, desværre blev det ikke med en særlig festlig start. Majsen blev syg med opkast, hoste og al for mange opvågninger i løbet af natten : (
Det resulterede desværre i at vi måtte aflyse en frokostaftale med et af vores gode vennepar i går lørdag (samt hvad vi erfarede ville have været smørrebrød - hvilket gjorde at Søren var endnu mere træt af vores aflysning..) ; )
- pudsigt nok måtte vores venner også aflyse på grund af sygdom hos deres ældste : (
Det er ikke sådan med de små bebser!

På grund af ovenstående var lørdag uden mange spændende aktiviteter, men vi fik dog rengjort bilen - da vi overvejer at sælge den og købe en ny med mere barnevogns-rummelig-bagagerumsplads ; )

I dag har lille pus haft det bedre, så efter hendes lur, har hun fået set sin far spille håndboldkamp og hjulpet mor med at bage banankage ; )


Maja hjælper med at bage
 
Natron, bagepulver & vanilliesukker kan også stables ; )
 
Her til aften har vi efter en god og svampet banankage til dagens afsnit af borgen, smidt den gamle film "The Rock" på tv'et. Bortset fra hær, skryderier og kemiske våben drømmer man sig helt tilbage til lovely San Franciso ; )Alamo Square i San Francisco


Ha en god søndag aften everybody : )


2 kommentarer:

  1. Vi kunne heldigvis godt afbestille smørrebrødet igen, selvom jeg tror at Martin havde håbet på at kunne voldæde alt for meget smørrebrød:) Vi må snart have lavet en ny aftale. Mht Barnevognsplads i bilen, kan jeg varmt anbefale Ford Mondeo, der kan stel og kasse stå ved siden af hinanden og det er bare lækkert;)

    SvarSlet
  2. That's the dream! Selvfølgelig er det ikke hamrende nødvendigt med så meget plads, men det kunne delme være rart ;)
    Ja vi må helt sikkert snart lave en aftale igen søde, det kunne være så hyggeligt! ;)

    SvarSlet