tirsdag den 16. juli 2013

DIY halskæder med hjerte i læder

Så har jeg sørme leget kreativ igen...

Faktisk har jeg været på utallige kreativ-indkøb på det sidste. Jeg har bl.a. været i Søstrene Grene og købt nogle fine opbevaringskasser (tror allerede ikke jeg har nok af disse, på trods af at jeg pt. ejer 7...)!

Disse bliver brugt til diverse opbevaring af især "krea stuff" (papir, stof, læder, synåle, perler, filt, sytråde, kæder, filtkugler, smykkenips, sakse, hultang osv. osv.) Jeg synes disse bliver fyldt op hele tiden. Jeg har mange kreative projekter, men ikke nok tid til at komme i gang - mon ikke en lille barsel kan hjælpe på dette lille problem...? :)

Jeg er bl.a. påbegyndt et lille broderibillede til baby i mavsen, men da det er 100 år siden jeg sidst har prøvet at brodere, er det SLET SLET IKKE sikkert at dette bliver så godt at det rent faktisk bliver til noget ;)Til gengæld har jeg på det sidste haft held til to projekter. Dette indlæg vil især handle om dette projekt:"Valentins' hjerte - billede og inspiration fra monsterscircus.com"


Billedet ovenfor har jeg lånt fra monsterscircus.com's hjemmeside, da jeg endnu ikke har formået at få taget et ordentligt billede selv.
Jeg har lavet to halskæder med hjerter i forskelligt læder.

Her kommer et billede af mine kreationer - men billedet er både uskarpt, "kedeligt" og kommer slet ikke til sin ret. Halskæderne blev faktisk rigtig søde.    -     Note til mig selv; få taget et bedre billede af disse! :)
De er super nemme at lave - Her er hvad du skal bruge:

  • Læderrest
  • Lim
  • Saks
  • Hultang
  • Kugle kæde, lædersnøre eller lign.

Klip 2 strimler læder - Lim disse sammen, vrang mod vrang - Lav 4 huller med hultangen og sæt en kæde igennem hullerne.

Her kan du se, hvor jeg fik inspirationen, samt et lidt mere udførlig tutorial.Inden længe vil jeg skrive et indlæg om et DIY armbånd af elastikker :) Disse har jeg allerede lavet 4 af - og jeg har nu kun et tilbage! En god nem og anderledes DIY-gave ;)


Det næste ufærdige projekt er faktisk også allerede datolagt - det kommer til at foregå i morgen hos min skønne & kreative veninde Ditte. Her har vi en "sydate"! Jeg har sammen med min mor arvet en symaskine for godt et år siden, og jeg må med skam erkende, at den har samlet støv lige siden.

- Jeg har IKKE syet på maskine siden jeg tog sykørekort i 6. klasse...
Jeg vil så gerne kunne sy! Især når jeg falder over lækre blogs, som f.eks. http://badelma-badutski.dk/, som laver SÅ mange lækre kreationer til sig selv og sine børn.

MEN nu skal det altså være! Ditte har købt en ny symaskine og i morgen aften sætter vi os sammen og håber, at vi sammen kan skabe.... noget..... ;)

Jeg har købt noget lækkert stof til en madras til en kravlegård. Kravlegård og madras har jeg fået lov at låne af mine skønne veninde Betina - men madrassen har ingen betræk, så det må jeg give den!

- Hvis dette projekt mislykkedes totalt må jeg lige lægge et godt ord ind hos min SUPER DYGTIGE nabo Camilla ;)


Jeg vender tilbage med en update på projektet .... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar