tirsdag den 19. februar 2013

Friends over for brunch & lunch

I løbet af de sidste par weekender har vi haft flere venner på besøg til brunch og frokost.
Det har været super hyggeligt med dejligt selskab, samt mulighed for at afprøve forskellige retter, som jeg er blevet inspireret af   : )

Se lige dette indbydende brunchbord   ; )
 Jeg fandt en spændende opskrift "Æg med seranoskinke og tomat" på www.valdemarsro.dk






En skøn og nem ret:
Æg med seranoskinke og tomat – 1 styk
  • et æg
  • en skive seranoskinke
  • en skive tomat
  • evt et par blade frisk basilikum
  • en muffinform
Beklæd muffinformen med seranoskinke, læg en frisk skive tomat i bunden. Slå et æg ud i et glas for sig selv og hæld det over i muffinformen. Bag i ovnen ved 175 grader i omkring 15-18 minutter. Hold lidt øje med den ; )

1 kommentar:

  1. det ser lækkert ud, det må jeg vist prøve når vi skal holde fødselsdag for Olivia, det er nemlig også til brunch:)

    SvarSlet