fredag den 2. maj 2014

Refashion på en alm. top

Som nævn i et tidligere indlæg har jeg været igang med et nyt projekt med at pifte noget tøj op - også kaldet "refashion". Jeg fandt inspirationen på Pinterest til at gøre lidt ved en "kedelig grå top".








Here is what I did:

Der kræver nok ikke den store forklaring, som ikke kan læses ud fra billederne - Men jeg har blot klippet nogle "bladforme" i fri hånd i forskellige størrelser ud af en rest stof jeg har haft liggende. Herefter har jeg lagt dem i et mønster jeg synes så fint ud på en ganske almindelig top fra Vila og syet på med zigzag mønster på symaskinen - et voila ;)

Det kan gøres på alt muligt tøj; t-shirts, kjoler osv. og med alle mulige stykker stof i forskellige former. Måske det også kunne være fedt at tilføje noget med læder ;)

Synes faktisk at resultatet blev ret godt - så jeg har den på i dag!

Rigtig god weekend ;)


Kreaklub - wanna join us?

Så blev der sparket gang i Kreaklubben & hvor var det bare hyggeligt :)

Tanken er at vores dannede Kreaklub består af alle de "medlemmer", som har interesse i at ses, snakke, lave lidt kreativt, inspirere og blive inspireret & bare hygge - altså er det IKKE noget krav at være kreativ, at kunne et håndarbejde eller at være dygtig for den sags skyld. Ideen går allermest ud på at vi hygger os sammen.

Ved vores første kreadag var vi 5 personer, hvoraf alle undtagen undertegnede var super dygtige til at hækle, så der blev rigtig produceret; tæpper, tunikaer, legetøjsdyr, suttekæder osv.
- Jeg selv har ikke lært at hækle endnu (men det kan kreaklubben bl.a. også bruges til) & jeg havde også min mindste datter Ida med, så jeg kunne ikke producere så meget, MEN jeg fik startet op for et lille projekt "refashioning" (mere om det i et særskilt indlæg).

Vi har lavet en "kreaklub gruppe" på Facebook, hvor vi kan udveksle ideer, tanker og aftale møder & kreadates. Send mig en kommentar hvis du vil med i denne Facebookgruppe! ;)
Det er langt fra et krav at man møder op til alle vores kreaaftener, men man er mere end velkommen!

Vi forsøger at starte op med en kreaaften hver 14. dag. Næste kreaaften finder sted hos mig tirsdag den 13. maj kl ca. 19.30 intil vi ikke gider mere ;)

- Ses vi?