fredag den 28. februar 2014

Preview på fastelavnskostume...


Så blev kostumet færdig - så er jeg bare spændt på 1; om hun kan passe det & 2; om hun vil have det på ;) 

Det skal bruges på søndag til byens fælles fastelavnsfest og på torsdag til fastelavnsfest i dagplejen. 

God fastelavn & god weekend ;) 


fredag den 21. februar 2014

Følelsen af en "ny sofa"...

Vores sofa runder snart 5 år - ikke en voldsom alder, men med daglig brug, kat(te), to børn og alm. slid var jeg begyndt at synes at den så kedelig ud. Hvilket er alt for tidligt eftersom at "ny sofa" ikke ligefrem står øverst på indkøbslisten.

Vores sofa er en grå stofsofa. Farven gør at den ikke ser så beskidt ud som en lysere model ville gøre, tilgengæld var den FYLDT med "fnuller". Jeg støvsuger ofte sofaen og har også gentagne gange forsøgt med fnugruller (til tøj) uden held. "Fnulleren" sad simpelthen fast. 

Men nu har jeg fundet svaret - sikkert ikke på nogen måde banebrydende, men det er det for mig og man ved aldrig om jeg også vil kunne hjælpe andre med denne besked ;) 

Alt du skal bruge er: barberblade!
Jeg har købt et par engangsskrabere og er ellers gået i krig. Jeg ved ikke hvor tydeligt det ses på billedet, men i levende live er resultatet helt i top!! ;) 

Før billede! 


Efter billede! ;) 

Og så lige i fuld format ;) 

Bare gå i krig, du vil ikke fortryde det! 

onsdag den 12. februar 2014

Dåbsplanlægning...

Nu er datoen fastsat - Ida skal døbes den 30. marts i Øster Bjerregrav Kirke.

Jeg har bestilt dåbsinvitationer via Optimal Print og jeg er blevet super glad for det fine resultat.





Nu mangler jeg blot at vide hvor mange der kommer, så jeg kan bestille borde og stole (skal lånes i forsamlingshuset, da vi holder dåben hjemme) og planlægge menuen.

Det bliver højtbelagte smørrebrød ligesom til Majas barnedåb og hvilke søde sager vi skal have må jeg lige fundere lidt over ;)




onsdag den 5. februar 2014

Projekt "opslagstavle"

Med en to årig med fart i rumpetten bliver det ikke til vildt mange portrætbilleder. Der er næsten udelukkende billeder med fart over feltet af Maja (på nær når hun sidder solidt plantet i sofaen til Ramasjang). Derfor synes jeg ikke at have så mange billeder til rammer på væggene, selvom vi har mange gode billeder med gode motiver. Og da slog det mig at en opslagstavle ville være ideel. På en opslagstavle må det gerne være lidt "rodet" og her kan billederne nemmere/hurtigere skiftes ud.

Så derfor har jeg lavet projekt opslagstavle ;)






Jeg har købt en opslagstavle hos Søstrene Grene, tilføjet stof købt hos Stof & Stil (som matcher mine puder og hynder til Majas små stole), og sluttet af med sort silkebånd til pynt.

Opslagstavlen skal hænge på kontoret, hvor vi har en sovesofa med to små puder med samme stof som på tavlen. Resultatet blev faktisk ret godt ;)